ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ CO. (ΤΟΥ HK), ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Υψηλός - ποιότητα/καλύτερα υπηρεσία/γρήγορα απάντηση

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

BETTERING INTERNATIONAL(HK) CO.,LIMITED Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Είμαστε ειδικευμένοι στην κατασκευή, την έρευνα και την ανάπτυξη και το μάρκετινγκ των μίας χρήσης ιατρικών προϊόντων των επιδέσμων, των ταινιών, των λουρίδων και του μαξιλαριού για την απέραντη σειρά της υγειονομικής περίθαλψης, χειρουργική, ο αθλητισμός και κτηνιατρικός για πολλά χρόνια δοκιμάζει σε αυτόν τον τομέα.

   

  Εστιάζουμε στην καινοτομία νέας τεχνολογίας και το νέο υλικό για να παρέχουμε στα επαγγελματικότερα προϊόντα και τις εξανθρωπισμένες ελκυστικών συσκευασίες σχεδίων και και την καλύτερη υπηρεσία την ανταγωνιστικότερη τιμή για τις καλύτερες ανθρώπινες υγείες και τη ζωή. Έχουμε την επαγγελματική ομάδα για να υποστηρίξουμε τον έλεγχο καλύτερης ποιότητας και δαπανών και την πιό σύντομη υποχρέωση χρονικής ανοχής.

   

  Οι επίδεσμοι και οι ταινίες μας είναι CE, FDA, ISO13485: 2008 εγκεκριμένο.

   

  Έχουμε τις πιό προηγμένους μηχανές και τον εξοπλισμό για τον ψεκασμό κόλλας, να κολλήσουμε, που κυλούν, η κοπή και η μεταβλητή συσκευασία cOem και η μεγάλη ικανότητα παραγωγής το μήνα και γινόμαστε τώρα μια από την οδήγηση και οι αξιόπιστοι προμηθευτές στον τομέα των επιδέσμων και των ταινιών και των προϊόντων μας τώρα καλύτερα πωλούν κυβερνητικές προσφορά, τους διανομείς, τα νοσοκομεία, τα καταστήματα φαρμακείων, τη φυσική επιχείρηση θεραπείας και τις υπεραγορές για τη λιανική επιχείρηση σε περισσότερες από 40 χώρες συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, Καναδάς, UK, Γερμανία, Ιαπωνία, Ταϊλάνδη….

   

  Αναμένουμε με ενδιαφέρον ειλικρινά το σας ενώνουμε για την αμοιβαία ανάπτυξη και υποσχόμαστε να είμαστε ο επαγγελματικός και αξιόπιστος συνέταιρος σας.

   

   

   

 • OEM / ODM

  ΥΠΟΔΟΧΉ ODM COEM

   

  Η επιχείρησή μας προσφέρει τον επαγγελματικούς cOem και την υπηρεσία ODM για σας.

   

  Μπορούμε να επεξεργαστούμε σύμφωνα με τα δείγματα ανεφοδιασμού & το σχέδιο, βοήθεια αναπτύσσει το λογότυπο του πελάτη, το περικάλυμμα, το κιβώτιο, το χαρτοκιβώτιο, κ.λπ.

   

   

 • Ε & Α

  Το τμήμα Ε&Α μας επιδιώκει αδυσώπητα για τα νέα προϊόντα, νέο σχέδιο, νέο σχέδιο.

   

  Η αποστολή μας είναι να παράσχουμε στους πελάτες τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα και την υπηρεσία για τον επιχειρησιακό σκοπό. Το προϊόν μας ενημερωμένο συνεχώς συνεχώς βελτιώνει την ποιότητα, που εξάγεται στην παγκόσμια αγορά, υποδοχή από τους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Στοιχεία επικοινωνίας
BETTERING INTERNATIONAL(HK) CO.,LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Alex

Τηλ.:: 86-519-88261607

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!